Ändra mailadress för fakturor - Billogram

Vill du ändra vilken mailadress fakturan kommer till i framtiden så kan du göra det direkt på fakturan som du fått, tänk på att du först behöver öppna den direkt i mailen.

Av säkerhetsskäl går det inte att ändra mailadress om du öppnar fakturan på Mitt Vimla.

Det gör du genom att först klicka på Inställningar på fakturan som du fått i mailen:

Inställningar

Sedan skriver du in din nya mailadress och klickar på Redigera E-postadress.

Redigera mail

Sedan kommer du få öppna ditt mobila bankid och godkänna ändringen. En verifikation skickas till din nya mail.

Öppna inkorgen till den mailadress du ändrat till, och verifiera e-posten.

Verifiera

Framöver kommer dina fakturor skickas till din nya mail!

Om du inte har mobilt bankid kan du kontakta supporten så hjälper vi till!