APN inställningar OnePlus 1.0

OnePlus

Hitta hit genom att gå till: Inställningar > Anslutning > Mobilnätverk > Åtkomstpunktsnamn (kan variera lite mellan olika modeller. Om det inte finns där prova:
Inställningar > Sim & Nätverk > Sedan den slot som du har Vimla simkortet i > Åtkomstpunktsnamn )

OBS! Två APN-profiler måste skapas, en för surf och en för mms.

Glöm inte att trycka på plusset uppe till höger och spara inställningarna!

Mobilsurf

Namn: Telenor Mobilsurf
APN: services.telenor.se
MCC: 240
MNC: 08
Verifieringstyp (heter ibland Autentiseringstyp): PAP
APN-typ: default,supl
APN-protokoll: IPv4
APN-roamingprotokoll: IPv4

Bild över inställningar för OnePlus Mobilsurf

mms

Namn: Telenor MMS
APN: services.telenor.se
MMSC: http://mms
MMS-proxy: 172.30.253.241
MMS-port: 8799
MCC: 240
MNC: 08
Verifieringstyp (heter ibland Autentiseringstyp): PAP
APN-typ: mms
APN-protokoll: IPv4
APN-roamingprotokoll: IPv4

Bild över inställningar för OnePlus MMS

Glöm inte att trycka på plusset uppe till höger och spara inställningarna, sedan starta om din telefon!