Behöver jag beställa ett simkort av er eller skickas det ett automatiskt i samband med att jag beställer ett abonnemang?

Dagen efter du beställt ditt abonnemang hos oss skickar vi ut ett nytt simkort till din folkbokföringsadress med A-post.

Simkortet som skickas är ett Trippel-SIM som innehåller tre olika sim-kortsstorlekar: Standard/Mini-, Micro- och Nano-sim, så det ska passa i alla telefoner. Simkortet är förskuret så det är bara att trycka ut den storlek du vill ha. Du kan spara delarna av simkortet för att bygga ihop och ta isär vid behov. Lite som lego!

SIM-kort

När du valt att göra en nummerflytt finns det ett tillfälligt nummer på simkortet vi skickar ut tills ditt riktiga nummer flyttas in. Numret flyttas automatiskt över till det första simkortet vi skickat och det tillfälliga numret försvinner.

Du behöver alltså inte beställa ett nytt simkort i samband med en nummerflytt!