Byt betalmetod till autogiro (gäller endast Billogram)

Så här gör du för att byta din betalmetod från faktura till autogiro.

Observera att:

• - Du måste ha fått din första faktura från Billogram och
  • - Du måste ha mobilt bank-ID för att kunna aktivera autogiro.
  • - Fakturan måste vara obetald, du kan alltså inte aktivera autogiro på en redan betald faktura

Så här gör du steg för steg:

1. Öppna fakturan via appen, Mitt Vimla eller mailet som fakturan kom med.

2. Klicka på "Aktivera autogiro" i det gulmarkerade fältet.

3. Godkänn villkoren för betalning via autogiro.

4. Välj din bank. (Om din bank saknas i listan så kan du välja "Annan bank" och skriva in ditt clearing och kontonummer manuellt).

5. Godkänn åtkomst till din bank med mobilt bank-id.

6. Välj det konto som du vill att pengarna dras från.

7. Klicka på Betala och Aktivera Autogiro

8. Klart