Byt betalmetod till autogiro (gäller endast Billogram)

Så här gör du för att byta din betalmetod från faktura till autogiro.

Observera att:

• - Du måste ha fått din första faktura från Billogram och
  • - Du måste ha mobilt bank-ID för att kunna aktivera autogiro.
  • - Fakturan måste vara obetald, du kan alltså inte aktivera autogiro på en redan betald faktura

Så här gör du steg för steg:

1. Öppna fakturan via appen, Mitt Vimla eller mailet som fakturan kom med.

2. Klicka på "Betala och aktivera autogiro".

3. Välj din bank.

4. Godkänn villkoren för autogiro.

5.Skriv in ditt personnummer och verifiera med Mobilt BankID

6. Välj det konto du vill att pengarna ska dras från.

7. Välj betalningsdatum.

8. Betala och aktivera autogiro.

9. Klart.