Går beställningen igenom om nummerflytten nekas?

Beställningen går fortfarande igenom även om nummerflytten nekas, eftersom du får ett tillfälligt nummer av oss som du kan använda.

Om du vill göra ett nytt försök att flytta över ditt nummer så behöver du endast kontakta oss på hej@vimla.se eller via vår chatt.

Vill du inte göra ett nytt försök att flytta numret, eller använda det numret du blivit tilldelad, behöver du säga upp ditt abonnemang på Mitt Vimla eller via vår app under fliken Inställningar.