Hur ändrar jag mängden data?

 Ändra mängden data

 

Alla uppgraderingar av abonnemang går igenom direkt så du kan börja använda din nya surf redan denna månad!

Nedgraderingar sker vid månadsskiftet, så du kan nyttja det du betalt för fullt ut.

  

Så här fungerar det att öka/minska mängden data

 

Om du uppgraderar din data så läggs den nya datan på direkt, och kostnaden för uppgraderingen läggs på kommande räkningen. 

Så om du uppgraderar från 2GB data till 6GB data, så får du genast 4 nya GB att surfa för (du har ju redan fått 2 i början av månaden) och 60:- läggs på nästa räkning. 

Om du nedgraderar datan så sker det vid månadsskiftet, eftersom att du redan betalt för den högre nivån i början av månaden.

 

Det kostar ingenting att uppgradera data utan anledningen till att kostnaden blir högre är att vi har förskottsbetalning av abonnemangen. Så när du uppgraderar datan mitt i månaden, så har du totalt fått 6GB data, men bara betalat för 2GB, så därför läggs 60:- på nästa räkning.

 

 

 

Självklart behåller du din sparade pott och eventuella rabatter även om du upp/nedgraderar abonnemanget, detta gäller för alla abonnemang utom det med 100GB. 


Du kan läsa mer om hur det funkar med 100GB-abonnemanget här.

 

 

Var denna artikel till hjälp?

Tack för din feedback!

Chatten är öppen vardagar 9-17 med lunchstängt 12-13.

Skapa ett ärende