Hur återansluter jag till mobilnätverket?

Android:
1. Gå in på Inställningar - Mobilnätverk - Nätverksoperatörer - Sök efter nätverk och vänta tills att du får upp en lista med operatörer.
2. Om du befinner dig hemma i Sverige så väljer du Vimla. Om du är i utlandet väljer du valfri lokal operatör.
3. Gå in på Nätverksoperatörer och tryck på Välj automatiskt

iPhone:
1. Gå in på Inställningar - Mobilnät - Mobilnätverk, stäng av Auto och vänta tills du får upp en lista med operatörer.
2. Om du befinner dig hemma i Sverige så väljer du Vimla. Om du är i utlandet väljer du valfri lokal operatör.
3. Slå på Auto