Hur byter jag abonnemang?

Du loggar in på Mitt Vimla och byter nivå på data eller samtal och SMS/MMS. Om du byter nivå uppåt slår ändringen igenom direkt och kostnaden läggs till på din nästa betalning. Om du sänker nivån slår ändringen in nästkommande månad och din nästa betalning blir enligt din valda nivå.

Klicka på "Ändra abonnemang" i menyn till vänster. Då kommer du se din nuvarande abonnemangsnivå och du kan ändra data eller samtal/meddelanden genom att klicka på "Ändra"-knappen.

I appen väljer du "Ändra abonnemang" i menyn längst upp (scrolla till höger om du inte ser alterativet direkt) och sedan vilken nivå du vill ha.