Hur byter jag till Vimla 2.0?

Med Vimla 2.0 så kommer du att få tillgång till ett modernare abonnemang, men innan du byter till det nya simkortet så kan det vara viktigt att tänka på att det i dagsläget inte går att använda roaming i alla länder med Vimla 2.0 sim kort. För att se en lista på länder där roaming fungerar så klicka här

För att komma igång med bytet till det nya simkortet så kommer du behöva följa dessa steg:

För att beställa hem det nya sim-kortet

1. Gå in på sim.vimla.se och klicka på “Påbörja ditt simkortsbyte”. Nu ska du skriva in ditt telefonnummer och ange svarskoden som skickas till dig i ett sms. Här får du välja vilken månad du önskar göra simkortsbytet.

2. Innan vi skickar det nya simkortet till dig så kommer vi att höra av oss via sms till dig så att du får verifiera din adress. Skulle vi ha fel adress till dig så går det självklart att ändra.

När du mottagit det nya sim-kortet

1. När du mottagit simkortet så går du återigen in på sim.vimla.se. Sen klickar du på “Här bokar du tid”. Då får du skriva in ditt telefonnummer och ange verifieringskoden

2. Nu är det dags att välja dag som du vill att bytet ska ske på.

3. På dagen för bytet så stoppar du i det nya simkortet i telefonen och kör igång. Du kan nu behöva se över så att du har rätt inställningar i telefonen för data och MMS, det kan du få hjälp med här

4. Du har nu bytt till det nya simkortet, snyggt jobbat!