Hur fungerar det att ringa med Vimla i utlandet?

För att kunna ringa från utlandet behöver du aktivera tjänsten Utlands- och betalsamtal på mitt Vimla. Prislistan för att använda abonnemanget utomlands hittar du här. Där kan du söka efter de länder du är intressad att veta priserna för.

När du väljer att abonnemanget ska vara öppet för utlands- och betalsamtal så gör vi en koll hos Creditsafe för att se om du själv är ansvarig för dina betalningar. Det är alltså inte en riktig kreditupplysning och det är ingenting som påverkar ditt kreditbetyg.