Inloggningssidan blir bara vit, vad gör jag?

Om inloggningssidan bara blir vit när du klickar på "Logga in" så beror det mest troligt på att du använder en gammal webbläsare, eller behöver rensa dina cookies.

I samband med att vi uppgraderade mitt.vimla.se så slutade vi stödja gamla webbläsare, tex Internet Explorer.

Dels för att vi vill kunna ge nya funktioner till våra medlemmar, men också för att äldre webbläsare inte längre är säkra att använda.

Internet Explorer har inte fått en säkerhetsuppdatering sedan i Januari, och ingen uppdatering av funktioner sedan 2013.

Du kan ladda ner en snabbare och säkrare webbläsare som t.ex. Google Chrome eller Firefox så kommer det att fungera för dig. Här finns en länk för att ladda ner Firefox.

Det går också bra att ladda ner vår app direkt i telefonen och logga in med den, då söker du bara på Vimla i App Store eller på Google Play.