Inställningar för data och MMS - Huawei

OBS: Dessa inställningar gäller endast Vimlas nya simkort, som kan beställas på sim.vimla.se

För Huawei behöver man ha två olika inställningar (en för internet och en för mms).

Hitta till inställningarna genom att klicka på:

Inställningar > Mobila nätverk > Åtkomstpunktsnamn

Välj sedan "MMS" eller "Internet" och fyll i fält så att det ser ut så här, klicka på de tre prickarna uppe till höger och spara intställningarna, starta sedan om din telefon.

Internet:

MMS

Glöm inte att trycka på de tre prickarna uppe till höger och spara inställningarna, sedan starta om din telefon. Nu är du klar!