Inställningar för data och MMS - iPhone

OBS: Dessa inställningar gäller endast Vimlas nya simkort, som kan beställas på sim.vimla.se

Om du tycker att videon går lite snabbt går det bra att pausa för att skriva ned inställningarna. Du hittar dem också längre ned på sidan.

Hitta till inställningarna genom att klicka på:

Inställningar > Mobilnät > Mobilt datanätverk

Fyll i fält så att det ser ut så här och starta sedan om din telefon.

APN inställningar iPhone

För att aktivera 4g/LTE så görs det såhär (psst, 4G och LTE är samma sak)

Inställningar > Mobilnät > Alternativ för mobildata > Röst och data > Välj "LTE"

När du valt LTE så kommer du få upp ett meddelande där du ska välja att aktivera LTE.