Inställningar för data och MMS - Lenovo

OBS! Inställningarna nedan gäller endast Vimlas nya simkort, som du byter till beställs på sim.vimla.se

Hitta till inställningarna genom att klicka på:

Inställningar > Mer > Mobila nätverk > Åtkomstpunktsnamn

Väl inne på Åtkomstpunktsnamn så ska det finnas två APN:er, en för Internet och en för MMS, precis som på bilden nedan.

Glöm inte att licka på de tre prickarna uppe till höger och spara inställningarna, starta sedan om din telefon.

Åtkomstpunktsnamn:

Klicka sedan på respektive APN och fyll i fälten så det stämmer överens med bilderna nedan.

Ps. Glöm inte att spara dessa inställningar när de är ifyllda.

Internet:

MMS:

Glöm inte att trycka på de tre prickarna uppe till höger och spara inställningarna, sedan starta om din telefon. Nu är du klar!