Inställningar för data och MMS - Samsung

OBS! Inställningarna nedan gäller endast Vimlas nya simkort, som du byter till beställs på sim.vimla.se

Innan du följer stegen nedan, bör du uppdatera din telefon till den senaste versionen av Android för att kunna få inställningarna automatiskt.

För Samsung behöver du ha två olika inställningar (en för internet och en för mms).

Hitta till inställningarna genom att klicka in i följande meny och följ anvisningarna i videon nedan.

Om det då står “Telenor Internet” och “Telenor MMS”, så har du en för gammal version av Android. Det kan bero på att din telefon inte längre tar emot uppdateringar av Android.

Fick din mobil inte in de rätta inställningarna per automatik? Fortsätt till nästa steg.

Starta om din telefon och kontrollera så att det fungerar som det ska.

Nedan finns skärmbilder på hur de korrekta inställningarna ser ut.

Internet

internet

MMS