Jag har förlorat mitt simkort och behöver ett nytt, hur gör jag?

Om du har förlorat ditt SIM-kort och behöver ett nytt loggar du in på Mitt Vimla och klickar på Inställningar i menyn till vänster. Om du tappat bort SIM-kortet klickar du på Spärra. Då spärras ditt SIM-kort direkt och vi skickar hem ett nytt till dig. Annars klickar du på Beställ. Då kommer ett nytt SIM-kort hem till dig inom ett par dagar.

Om du ska byta telefon och behöver ett nytt SIM-kort kan du börja med att kika på det SIM-kort du redan har om det passar i din nya telefon. Vårt SIM är ett trippel-SIM som du kan göra större/mindre efter behov.

Viktigt!
Om du vill påbörja din flytt till Vimla 2.0 så är det på vimla.se/sim du påbörjar ditt simkortsbyte.