Jag har förlorat mitt simkort och behöver ett nytt, hur gör jag?

Om du har förlorat ditt simkort och behöver ett nytt så loggar du in på "Mitt Vimla" och klicka på "Inställningar" i menyn till vänster. Om du tappat bort SIM-kortet klickar du på "Spärra". Då spärras ditt simkort direkt och vi skickar hem ett nytt till dig. Annars klickar du på "Beställ". Då skickas ett nytt SIM-kort hem till dig på ett par dagar.

Om du ska byta telefon och behöver ett nytt simkort kan du börja med att kika på det simkort du redan har om det passar i din nya! Här finns en guide till hur simkorten fungerar.

Viktigt!
Om du vill påbörja din flytt till Vimla 2.0 så är det på vimla.se/sim du påbörjar ditt simkortsbyte.