Jag kan bara ta emot samtal, men inte ringa?

Om du har en obetald faktura så spärras ditt abonnemang för utgående trafik. Du kan betala genom att logga in på Mitt Vimla och klicka på knappen betala under fliken Betalningar. Så fort betalningen är bekräftad kommer ditt abonnemang att låsas upp för utgående trafik. Glöm inte att starta om din telefon efter att betalningen har gått igenom.

Om du inte har någonting obetalt så kan det bero på att ditt abonnemang är pausat. Pausen kan du i så fall ta bort på Mitt Vimla.

Hör av dig till oss om detta inte skulle hjälpa så kan du höra av dig till hej@vimla.se eller i chatten.