Kan jag flytta ett nummer till Vimla som är registrerat på ett företag?

Ja, det går att göra med hjälp av en digital fullmakt till dig, från företaget som står på numret hos den tidigare operatören. Först är det bra att kontrollera att företaget tillåter att du flyttar numret.

Fullmakten görs via Vimla.se/fullmaktforetag. När uppgifterna är ifyllda så signerar du och kontakt personen på företaget med Bank-ID och vi kommer göra ett nytt försök att flytta numret.

Observera att endast en firmatecknare eller befattningshavare kan signera fullmakten från företagets sida.