Kan jag överlåta mitt abonnemang till någon annan?

Om du vill att någon annan ska ta över ditt abonnemang så är det superenkelt att överlåta det. Det som är viktigt att tänka på är att personen man överlåter abonnemnaget till är myndig och folkbokförd i Sverige.

Överlåtelsen görs kostnadsfritt och digitalt på Vimla.se/overlatelse. Så fort uppgifterna är ifyllda och signeringen startas så skickas ett dokument ut via e-post. Ni godkänner båda dokumentet genom att signera med mobilt bank-ID.

När allt är ifyllt och signerat skickas dokumentet automatiskt till oss och vi genomför överlåtelsen. När överlåtelsen är klar kommer du att få en bekräftelse via mail, och vidare instruktioner för hur du ändrar inloggningsuppgifter.