Kan jag välja ett nytt nummer?

Det går jättebra att välja ett nytt nummer när du gör en beställning på Vimla.se/bestall Under fliken Välj nummer kan du dels välja nya nummer som vi föreslår eller söka efter nummer som du själv önskar ha. Numret du väljer kommer sedan att finnas aktivt på simkortet som vi skickar hem till dig.

Om du vill byta nummer på ett befintligt abonnemang så behöver du flytta in ett nummer från en annan operatör. Hör av dig till oss så hjälper vi till!