Kan jag vidarekoppla mitt abonnemang till ett annat nummer?

Du kan vidarekoppla inkommande samtal i till en annan telefon. Vidarekopplingen gör att din telefon inte ringer alls, utan samtalet går direkt vidare till det nummer som du vidarekopplar till. Det sker oavsett om telefonen är avstängd eller igång.

• - Det går inte att koppla vidare samtal till utländska nummer.

• - SMS vidarekopplas inte, utan det är bara samtal.

• - Ditt abonnemang får inte vara pausat eller avslutat

Vimla Classic:

På iPhone: Inställningar - Telefon - Vidarekoppling.

På Android (kan variera beroende på modell) Telefon - Inställningar - Fler Inställningar - Vidarekoppling av samtal

Vimla 2.0

Om du har vårt nya simkort så lägger du in vidarekopplingen på Mitt Vimla under Inställningar