Kan jag vidarekoppla mitt abonnemang till ett annat nummer?

Ibland vill man kanske ta emot inkommande samtal i en annan telefon, mobil eller i fastnätet. Denna vidarekoppling genomförs omedelbart utan att det ringer i telefonen och om telefonen är avstängd eller på.

Via Inställningar.

På iPhone kan man göra medflyttning/vidarekoppling till annat nummer via Inställningar - Telefon - Vidarekoppling.

På Android telefoner (kan vara lite olika) via Inställningar - Ring - Vidarekoppla samtal.