Mitt nummer är registrerat på ett annat personnummer, kan jag flytta med det till Vimla ändå?

Ja, då går det att flytta över numret genom en digital fullmakt mellan dig och personen som står för numret hos er tidigare operatör. Kontrollera först vem som står för numret med gamla operatören om du känner dig osäker.

Fullmakten görs genom att fylla i uppgifterna på Vimla.se/fullmakt. När det är gjort och båda har signerat med sitt mobilt bank-ID så kommer vi enkelt att kunna ta över numret.

Det är viktigt att du börjar med att beställa abonnemanget hos oss innan du fyller i fullmakten, annars har vi inget abonnemang att flytta in numret på :)