När aktiveras mitt abonnemang?

Ditt abonnemang aktiveras så fort du beställer abonnemanget och SIM-kortet du får hem inom 1-3 arbetsdagar är aktivt och går att använda direkt. Vi bjuder på abonnemangsavgiften för resterande dagar i beställningsmånaden, så du börjar betala för abonnemanget från och med nästkommande månad. Det innebär att om du till exempel beställer 15 maj så börjar du betala från och med 1 juni.

Detta gäller även för beställningar med nummerflytt. Då har simkortet ett tillfälligt nummer tills dess att ditt befintliga nummer har flyttats över till ditt Vimla-SIM.

Om du inte vill använda abonnemanget direkt så kan du pausa det på Mitt Vimla. För att göra det går du in på Inställningar i menyn till vänster och pausar abonnemanget under Pausa/Avsluta abonnemang. Mer information om pausning hittar du här.