Tipsrabatt - tipsa en kompis

Om du har en kompis, en familjemedlem, granne eller någon annan som du tycker borde skaffa Vimla så kan du tipsa hen. Går hen med får ni båda 10 kr/mån i rabatt på era månadsavgifter. Bra va!

Tipsar du fler får du mer. Du kan till och med komma ner i 0 kr/mån om du tipsar riktigt många. Så, om du hjälper oss att bli fler, så hjälper vi dig med din månadskostnad. Det tjänar alla på.

Så går det till
Själva tipsningen gör du via Mitt Vimla. Klicka på Tipsning i menyn till vänster så får du fram din tips-sida. Du skickar helt enkelt ut din egen tipslänk till dina vänner och familjemedlemmar via mail eller Facebook. Du kan även kopiera länken om du vill ge bort den på annat vis, exempelvis via sms.

Sedan klickar de på länken och tecknar ett abonnemang och vips får ni rabatt varje månad så länge ni båda är medlemmar. Enkelt!

När någon tecknat ett abonnemang via din tipslänk får du ett mail och du kan se dina tipsningar på Mitt Vimla.

Så några spelregler kring hur tipsrabatten fungerar:

- För att få tipsrabatt behöver en tipslänk ha använts vid tecknande av abonnemang. Personen som blivit tipsad behåller alltid sin rabatt.

- Skulle personen som blivit tipsad avsluta sitt abonnemang mister tipsaren sin rabatt.

- Skulle personen pausa sitt abonnemang så mister man tipsrabatten fram tills att abonnemanget aktiveras igen

- Om vi inte lyckas dra en betalning från den som blivit tipsad och vi blivit tvungna att spärra abonnemanget tills dess att betalningen är gjord får tipsaren ingen rabatt. Görs betalningen under samma månad får ni däremot båda rabatt som vanligt.

Kort sagt, rabatten triggas av en betalning, så länge den som blivit tipsad betalar och har ett aktivt abonnemang får ni båda rabatten.