Vad händer när jag använt all min surf?

Om du har Vimla Classic och din surf tar slut så fortsätter du surfa du på en lägre hastighet (0.1mb/s) där du kan fortsätta att surfa utan kostnad. Du får även ett sms med information om att surfen är slut och hur du kan göra för att få mer surf.

Om du har Vimla 2.0 och surfat upp hela din pott så slutar surfen att fungera helt. För att fortsätta surfa behöver du då logga in på Mitt Vimla -> Ändra Abonnemang och antingen uppgradera ditt abonnemang, eller köpa till extradata.