Vilket simkort till vilken telefon?

SIM-kortet som skickas till dig är ett Trippel-SIM som innehåller tre olika SIM-kortsstorlekar: Standard/Mini-, Micro- och Nano-SIM.

SIM-kortet passar i alla telefoner, det är bara att ploppa ut den storlek du vill ha.

Tänk på att behålla delarna till kortet om du skulle behöva byta storlek i framtiden!

SIM-kort

Om du är osäker på vilken storlek som passar i just din telefon kan du gå in på GSM-Arena och söka på din telefon. I listan med specifikationer så kikar du under Body, så står det vilket SIM som passar.